Close

Barcelona Far West (en catalán)

Autor: Jordi Solé
Idioma: catalán
ISBN 9788496952690
PVP: 19,95€
320 páginas
Rústica 15 x 23 cm.

 Leer primer capítulo.

Colección: Product ID: 2840

Sinopsis

Desembre de 1889.
El llegendari Buffalo Bill arriba a Barcelona per a presentar el seu grandiós espectacle circense, The Wild West Show, després de ser l’atracció principal durant sis mesos de l’Exposició Universal de París i obtenir un èxit rotund. La Ciutat Comtal ha de ser la primera i radiant etapa d’una llarga gira que portarà el show per tot Europa. Però el mal temps i una epidèmia de grip capgiren les expectatives…
Aviat, l’aparent apatia que s’havia apoderat de la ciutat s’esmicolarà quan una de les dones índies de l’espectacle, la filla secreta del mític cabdill sioux Crazy Horse, és raptada. Pol Vidal, un jove periodista que ha rebut l’encàrrec d’entrevistar Buffalo Bill, haurà de descobrir llavors els escabrosos motius que s’oculten rere la desaparició de la noia… i necessitarà que Buffalo Bill esdevingui realment l’heroi que havien imaginat escriptors i periodistes per tal de rescatar-la abans que no sigui massa tard.
Jordi Solé recrea un fet anecdòtic i poc conegut de la història de Barcelona, desenvolupant una vertiginosa i fosca trama sota un sòlid teló de fons en el que es reflecteix fidelment la societat de l’època, desfilant per les seves pàgines personatges de la categoria d’Antoni Gaudí, Isaac Peral, Santiago Russiñol i Lluís Millet.

Reseñas

INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
PINTEREST